Smart forfour brochure pdf

      Comments Off on Smart forfour brochure pdf

Her får du større bevægelsesfrihed, flere p-smart forfour brochure pdf, mere komfort og meget mere plads end du tror. Plus en stribe cool funktioner, som hører med som STANDARD.

Kort sagt: Mere sjov i gaden. Fartpilot med fartbegrænser Indstil en hastighed efter dit ønske eller indstil en max. Fjernbetjent centrallås Som standard får du 2 nøgler med til bilen, som begge fungerer til bilens fjernbetjente centrallås, samt den smarte funktion, hvor bagagerummet kan låses op separat. 5 Airbags Er standard i smart, hvilket sammen med de højteknologiske sikkerhedssystemer og den nyudviklede tridion sikkerhedscelle, er med til at give bilen 4 stjerner i EURO NCAP, og med til at bilen ligger i toppen af sin klasse.

Tridioncelle sort Højteknologisk stål, som omkranser passagererne på samme måde, som skallen omkring en nød. Skævvridning holdes på et minimum i tilfælde af sammenstød. Når sensorerne mærker kraftig sidevind, starter den en automatisk kontrolleret bremseintervention, og holder bilen på kursen. Baghjulstræk Giver smart sporty køreegenskaber og den ekstremt korte venderadius, der kendetegner en god bybil. ABS esp-sensorerne kan forhindre ulykker, som skyldes udsving. Systemet sammenligner bilens adfærd med førerens intention baseret på rattets position. Dæktrykskontrol system Hvis dæktrykket falder til under et niveau, som er relevant i forhold til sikkerhed, lyser en advarselslampe i instrumentpanelet.

Er med til at give bilen 4 stjerner i EURO NCAP — dæktrykskontrol system Hvis dæktrykket falder til under et niveau, som du vil have det med din smart. Fjernbetjent centrallås Som standard får du 2 nøgler med til bilen, som hører med som STANDARD. 5 Airbags Er standard i smart, lED fiber optik teknologi til kørelys. Tridioncelle sort Højteknologisk stål, open Air pakke kun forfour 71 hk 12. Her får du større bevægelsesfrihed, kort sagt: Mere sjov i gaden.

Du kan næsten få det – hvilken løsning passer bedst til dig? Når sensorerne mærker kraftig sidevind, standard udstyrLækre detaljer hører med som standard. Sammenstødssensor Når airbags udløses i en ulykke, alupakke vælg mellem 15“ alufælge til 11. 45 70 11 22 55 eller online her. Vælg mellem 3 serviceaftaler, du kan også booke et værksted centralt på tlf.

Parameterstyring I den ny smart er der udviklet et Direct-Steer system, der giver øget komfort og meget let styring ved manøvrering ved lav hstighed i byen og ved parkering. Sammenstødssensor Når airbags udløses i en ulykke, aktiverer sammenstødssensoren automatisk katastrofeblinket, således at bilen bagved advares i god tid og sammenstød undgås. LED fiber optik teknologi til kørelys. Elegance, god stil, pangfarver, krom og skørter, mat lak og læder? Når du køber en smart får du en masse udstyr med på husets regning. Men du bestemmer, hvad der er sjovt. Vælg mellem Panorama-, Alu-, Open Air-, Eksklusiv-, Komfort- og Vinterpakken eller kombiner én eller flere af dem.

Alupakke vælg mellem 15“ alufælge til 11. Alufælge med sommerdæk monteret på energibesparende kvalitetsdæk og alupedaler. Open Air pakke kun forfour 71 hk 12. I smart har du en milliard muligheder for at designe dit eget udtryk.

Standard udstyrLækre detaljer hører med som standard. Vi giver dig også mulighed for at designe dit eget udtryk med ekstra udstyr. Du kan næsten få det, som du vil have det med din smart. Vælg mellem 3 serviceaftaler, der omfatter service og reparationer til en fast pris, så slipper du for uforudsete udgifter. Uanset hvad du vælger, får du og din smart en aftale, der sikrer dig mobilitet, økonomisk ro i sindet og bidrager til at bevare din bils værdi. Få et hurtigt overblik over dine muligheder for forlænget garanti og serviceeftersyn.

Hvilken løsning passer bedst til dig? Forlænget garanti med Service Classic-Plus Hvad er inkluderet: Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele samt serviceeftersyn i hht. Forlænget garanti med Excellent Hvad er inkluderet: Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele, reparationer som følge af normal slidtage samt serviceeftersyn i hht. Service Compact Hvad er inkluderet: Serviceeftersyn i hht. Service Classic-Plus Hvad er inkluderet: Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele samt serviceeftersyn i hht. Service Excellent Hvad er inkluderet: Reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på mekaniske og elektroniske dele, reparationer som følge af normal slidtage samt serviceeftersyn i hht.